Distribuiţi
In jos
avatar
Admin
Mesaje : 7
Data de înscriere : 13/06/2018
Varsta : 18
Localizare : Darmanesti
Vezi profilul utilizatoruluihttp://darklite.forumgratuit.ro

Regulament

la data de Mier Iun 13, 2018 1:22 pm
Bun venit pe forumul darklite.forumgratuit.ro
Va rugam pastrati un limbaj decent
Regulament
- Regulament Admini -


Prima  obligatie ca admin este sa ai BAN-LIST .

ATENTIE: CUVANTUL CHEIE ESTE farfurie cand faceti o cerere slot cand faceti cerere admin folositi cuvantul darklite Very Happy Very Happy

1.Comportament decent pe server,  nu abuzati de admin , cei care utilizeaza adminul in alte scopuri inafara de acela de a ajuta server-ul va primii remove .
2. Sunt INTERZISE comenzile intre ADMINI , exceptie face comanda amx_kick  cand adminul este afk pentru mult timp si serverul este full.
3. Daca suspectati un admin de cod faceti demo si il prezentati conducerii: JACKOOO - CONNECT -OPI
4. Este INTERZISA imprumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decat cea pentru care a fost facut accesul.Orice abatere de la aceasta regula va duce direct la STERGEREA ACCESULUI.
5. Cand intrati pe server jucati cu nickname-ul pe care aveti adminul, in caz contrar veti primi REMOVE !
6. Orice admin solicita marire conducerii va primi fara discutii REMOVE, nu conteaza cine e si ce a facut pentru server/forum (marirea va fi acordata doar de catre unul din conducere  doar daca acesta considera ca merita).
7. Respectati jucatorii si adminii mai mici sau mai mari in grad ca voi , in caz contrar veti fi sanctionati conform regulamentului.
8. In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server o perioada mai mare de 14 zile ai obligatia sa anunti pe forum la rubrica "DISCUTII LIBERE-Absente/Retrageri" altfel accesul va va fi restrictionat.
9. Nu sunt acceptate Reclamatii Intre Admini pe forum la rubrica Reclamatii Admini. Orice neintelegere intre staff va fi direct discutata cu ownerii/co-ownerii.
10. Comanda amx_votemapmenu se utilizeaza doar in ultime 10 minute.
a) Votul nu se da inainte de a va consulta cu adminii prezenti pe server!
B) Inainte de a da vote verificati ultimele harti tastand /harti !
c) Harta se schimba in ultimele 5 minute de catre adminul care a dat votul (nu aveti voie sa va bagati peste cel care a dat votul)
11. Nu dati ban`uri pe clasa de ip !! ESTE STRICT INTERZIS !
12. Comanda amx_banip/addban se foloseste numai in urmatoarele situatii :
a)daca jucatorul respectiv face reclama la alt server/site/forum INTENTIONAT (cei care au binduri si fac fara vointa le veti da gag pe tot parcursul jocului ! )
B) daca jucatorul foloseste cheat/hack/anti-recoil(este obligatoriu sa aveti o dovada : demo sau poze , dovada se pastreaza in calculator 14 zile) .
c) In cazul in care ati facut cuiva poze iar cel aflat in cauza nu vrea sa vi le dea.
d) 120 minute celui care are un limbaj deranjant (atentie inainte il avertizati cu amx_gag urmat de amx_kick, iar daca continua ban 120 MIN
13 Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar (wall/aim/speed/limbaj etc.). Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal, injuriile etc
14 Cand stati spectatori folositi comanda amx_spectate .pe  cine  mai gasesc  pe spec  are kick direct !
15 Atunci cand se reclama un codat pe server, aveti obligatia de a anunta jucatorul ca verificati suspectul
16 Daca doi sau mai multi admini se cearta, nu aveti voie sa interveniti (doar ownerul). Cei doi isi pot face reclamatie reciproc daca doresc.
17 Fiecare persoana cu acces administrativ pe server are obligata sa pastreze dovezile banurilor date (demo si screenshot-uri) minim 3 zile, conform regulilor cererilor unban.                        
18 Daca observati jucatori ce fac reclama neintentionata (dintr-un bind) sau cu nick-ul, nu ii banati permament deoarece nu este vina lor ! Pentru acestia se va aplica gag sau ban temporar 30 minute. De obicei, aceste reclame sunt scrise cu litere mari si cu anumite semne.

19 Adminii care fac rush vor primi ban intre 2h si 2 zile.

20 nu se  schimba  harta pana in ora 12:00  .dupa ora 12 se va schimba doar daca este un admin cu acces cvar sa poata baga timpul !


Ultima editare efectuata de catre Deagle in Joi Iun 14, 2018 3:50 pm, editata de 2 ori
avatar
Admin
Mesaje : 7
Data de înscriere : 13/06/2018
Varsta : 18
Localizare : Darmanesti
Vezi profilul utilizatoruluihttp://darklite.forumgratuit.ro

Re: Regulament

la data de Mier Iun 13, 2018 1:32 pm
Cuvantul cheie nu se va schimba
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum